Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Az sosem baj, ha valakinek kevés az önbizalma, mert az időközben meg tud jönni, de akinek túl nagy, azzal már nemigen lehet mit kezdeni. :DDD Szerintem nagyon jól írsz, úgyhogy hajrá!!!!

Válasz

G. P. Smith üzente 13 éve

Köszi, köszi:)Aranyosak vagytok:)
Eszti:köszi az infókat:PGábor amúgy magától ilyet el nem olvasna:P ő a legnagyobb kritikusom már évek óta...
Willie:köszi neked is, megpróbálom legközelebb úgy, mert ez így tényleg ilyen,mint a felsorolás:S
Csilla: megígérem hamarosan jön a következő rész, csak lett hozzá egy újabb ötletem és picit át kell írni, de sajnos most tanítok, délután meg iskolai farsang:S de megpróbálom holnap megoldalni és feltötleni, ok?
Andi: köszi szépen, aranyos vagy!jól esett, amiket írtál:)

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

Andrea, tényleg nagyon jó amit írsz, és igazán jöhetne már a következő rész! Micsoda dolog, hogy itt várjuk, te meg fel sem rakod, mi??? :D

Válasz

William Morgenthaler üzente 13 éve

Nem tudom pontosan, mert laptopot használok, de azt hiszem a gondolatjel a CTRL és a számbillentyűk melletti "-" együttes lenyomásával jön elő. Akkor a formátum sem lesz ilyen felsorolás jellegű.

Válasz

Kókai Andrea üzente 13 éve

Ne legyél pesszimista!!!:) Nagyon ügyes vagy!! Sokkal jobb, mint én a nyomodba se érek. Nagyon jól bánsz a szavakkal. Hajrá!!:D

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Jaj, ne viccelj! Jól írsz Andi! Olyannal úgysem fogsz soha találkozni, hogy mindenki el lesz ragadtatva, ízlések és pofonok, tudod:)
( Súgok egy kicsit: Szilvi és a másik Andi romantikus beállítottságúak, leginkább azzal törődj, amit ők mondanak... meg Gábor:D Ja, meg Csilla is, meg izé... mindenki dicsér asszem:D ) Na.:)

Válasz

G. P. Smith üzente 13 éve

Köszi Csilla, aranyos vagy:)
Eszter: lehet kicsit hosszúak a fejezeteim:smert ez is volt vagy 20oldal A5-ben:S , a géppel kapcsolatban lehet, hogy iagazd van, vagy hozzá kellene tennem, hogy mint később kiderült. Hogy őszinte legyek, én is unni szoktam a leírásokat:sde E/1-ben végülis azt hiszem kiküszöbölhetetlen...
Sylvia: tudom, hogy a párbeszédek így hülyén néznek ki, azokat majd át kell formatálni....Gábor:P számítok rád...:P
De örülök, hogy azért tetszik....önbizalom nuku:(

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Nagyon megható volt ez a rész is. Én csak annyi jegyzek meg: A párbeszédeket nem kell külön bekezdésbe tenned, ha egy valaki mondja.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Ennél a típusnál gyári hiba? Ha ezt tudták, hogy engedhették felszállni a gépet? Talán erre a részre nincs szükség, csak elromlott a sebességmérő, és kész. Nem tudom, a turbulencia ketté tud hasítani egy gépet? Attól inkább irányíthatatlanná válik, nem? Na mindegy, nem vagyok valami nagy repülőgépszakértő:DD Végigolvastam, nem is volt olyan hosszú, bár a templomos részt átugráltam, meg a dőltbetűset is, de hangsúlyoznám, hogy ez nem a te hibád, csak valahogy engem nem kötött le. Viszont várom, mi történik vele otthon, nagyon sejtelmes a vége:)

Válasz

Gabriel OGrande üzente 13 éve

Azt hiszem nemsokára bajban leszel... Lassan elfogynak az eddig megírt részek, és muszáj lesz folytatni! :P

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Tyű, ez is már itt van, én meg még a harmadikat sem olvastam el. Innen nézve kicsit hosszúnak tűnik, de olvasva lehet, hogy nem fogom észrevenni, majd kiderül:)

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

mi vár rá??? Jaj, ez is nagyon tetszett. :) fantasztikusan írsz! :)

Válasz