Hájas Csilla üzente 13 éve

Andrea, dehogy. én csak egy lány vagyok, akinek a családja égetnivaló. :D ebből poént csiholok, és ennyi. semmi több. :D

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

Willie, ez jó! :DDD

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

Oké XD

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Fú, ez igazán megtisztelő, halálkomolyan. Nagyon örülök, hogy ezt tisztáztuk, bár addig úgysem nyugodtam volna:) Nem is írok mást, még a végén mindenki rajtam röhög, úgyhogy a további szerelmesleveleimet majd üziben küldöm:DDDD

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

Általában a te hozzászólásaid kutatom :) És hidd el, nem azért, mert ellenszenves vagy. (ez az én szótáramban azt jelenti, hogy jófejnek tartalak és tökre szimpatikus vagy). A beszólásoddal pedig, miszerint: bármit megvettél volna a kisfiadnak, kivéve a jegyet, végképp beírtad magad a kedvenc embereim listájára.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Ó. Úgy érezted, hogy én úgy éreztem?:) Akkor lehet, hogy rosszul fogalmaztam, meg sem fordult ilyesmi a fejemben:) Néha, mintha kicsit elbeszélnénk egymás mellett, de leszögezném, hogy bírlak:))) Ennek fényében olvasd a hozzászólásaimat, jó?:D

Válasz

Kókai Andrea üzente 13 éve

:) vizuális típus vagyok:) egyébként teljesen igazad van..:)

Válasz

William Morgenthaler üzente 13 éve

Az öregekkel kapcsolatban: nagyanyám 94 éves nővére mondta az 53 éves, egyébként fiatalos anyámnak, hogy "de megöregedtél". Nem baj, mi is ilyenek leszünk.

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

Eszter, én nem piszkálódni akartam! :(

Válasz

Kókai Andrea üzente 13 éve

Ezért írtam , hogy normális esetben csak 1-1 van:) de mi nem vagyunk normálisak:) de vállalom:) Örülök, hogy neked is tetszett!! Jól esik:)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Hát, most nagyon elgondolkodtam, hogy kinél lehet a baj, mert nálunk csak egy apa, egy anya, és a nagyszülőkből is szűkösen mérve.... Viszont talán annyi nálunk meg a bibi, hogy a mi részünkről bőven nőuralom van. Ketten voltunk a nővéremmel lányok, ráadásul neki is két lánya született, az apukám testvérének szintén....Nem is értem, hogy nekem hogyan lehet két fiam... Most hirtelen fekete báránynak érzem magam, pedig nem vagyok!

Jó volt az írás, nagyon tetszett! Nem is olvasok ma szomorút, mert épp humoromnál vagyok. :D

Válasz

Kókai Andrea üzente 13 éve

Köszönöm, csajok:) Örülök, ha tetszett, Csilla neked külön is köszi, az ihletért! Esztinek igaza van téged nehéz felülmúlni.!

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

Andi! De jót szórakoztam a novelládon! :D az összes háztájinak annyi, mi? Az én nagyim is pont ilyen. :D utólag poénos, de amikor az embert tömik, mint a libát, az már kevésbé. :D
Eszti, túlzol. :D de jólesett. :)))

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

:))) Andi, ez ismerős, nekem is több"apám", "anyám" volt, van, sőt, anyósom is kettő van.... Viszont nagymamából és nagypapából csak egy jutott, fura az élet.
Jó kis család a tiéd is, vagytok páran:))) De így a jó:) Szimpatikus:)
Ingrid, hát ezt nem lehetett kibírni, na:) Bár meg kell hagyni, Csillát képtelenség felülmúlni, azért jó ezeket olvasni, az egyszerű hétköznapok is milyen mókásak néha:)

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

LÁtom, kezd divatba jönni a családról írt novella :) Talán a bemutatkozásokat is ilyen formában kellett volna megejteni. Átérzem a fájdalmad a nagyiddal kapcsolatban. Az öregek néha nagyon bunkók tudnak lenni. Nekem is sokszor mondták már vidáman, hogy De meghíztál! Bezzeg mikor lefogyok, arról senki sem mondd egy szót sem.

Válasz