G. P. Smith üzente 13 éve

Sajnos még nincs kész, csak a hetedik fejezetnél tartok, de egyben nagyon sok lenne, most 90 oldal:S Lassan haladok vele, sok gond volt a kezemmel, nyár óta kétszer műtöttek...
Szép történet az a könyv, egy képzelt barátról szól.

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

Már alig várom. nem tudnád esetleg az egészet egyszerre feltölteni? az lenne a legeslegjobb! :) mármint olvasói szempontból. :D
Ha csak a filmet láttad, akkor olvasd el a könyvet. klasszisokkal jobb. a bárcsak láthatnál c. művét nem olvastam de szeretném. :)

Válasz

G. P. Smith üzente 13 éve

Csilla: a sejtés elég jó, ilyesmik fognak benne történni. Én is láttam a íp.ís íi love you-t, de nekem annyira nem tetszett, inkább a Bárcsak láthatnál (ezt is Cecilia írta).
Eszter: Igazad van, de kellenek a leírások, pont azért amit te is írtál. Végülis ez csak a szereplők és a történet bemutatásáról szól.
Igen, szerintem is a legtöbb történet könyvben jobb,mint filmen, de mindig vannak kivételek.
Hamarosan töltök fel a második fejezetből. Holnap kezdek újra dolgozni, mert 3 hete megműtötték a jobb könyökem:S

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

Hát nekem is csalódás volt! az ember fejben elképzeli a karaktereket, meg minden, erre meg egyik se passzol. nem ismerem Jill Mansellt, de keresek tőle valamit. :)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Én nem emlékszem a PS: I live You-ra, de annyira ismerős a neve, biztosan láttam már. Érdekesnek ígérkezik a történet, kíváncsi leszek, hogy mi lesz a nagy szerelemből és a házasságból.

Válasz

Kókai Andrea üzente 13 éve

Csilla nekem Cecelia Aherntől az a kedvencem!! De olvastam több művét is.. nagyon imádom!! Az ebből készült filmet annyira vártam, de nekem csalódás volt!:( szóval a könyv sokkal tutibb. Én meg ajánlom neked Jill Mansellt, ha nem ismernéd.. ő is klassz:)

Válasz

Kókai Andrea üzente 13 éve

Alakul a dolog:) Már nagyon izgatott vagyok..:) Kérek méég:))))

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

Angolul, de egyszerűen van megfogalmazva, és mégis művészien. :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Könyvben szinte minden jobb... Kivéve a Gyűrűk Urát. Angolul olvastad? Én úgy csak mutogatni tudok, de azt tökéletesen:))

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

A film a könyv alapján készült, de rettenetesnek tartom. a könyv sokkal de sokkal jobb! azután néztem meg a filmet, hogy olvastam a művet, és csalódott voltam, mert sok részlet hiányzik, egyes részek pedig teljesen másként vannak. ajánlom a könyvet, nagyon jó! és ezeket a szófordulatokat az angol nyelvnél szebben visszaadni, egyik sem tudja. :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Hát ez nemigaz, ideírtam négy kilométer hozzászólást, aztán véletlenül kiléptem, mielőtt elküldtem volna:)))
A lényeg, hogy a sok-sok leírás miatt kicsit untam. Tudom, hogy szükség van erre is, másképp nem érteni a továbbiakat, de nagy valószínűség szerint a felén átsiklottam... Így ha a továbbiakban hülye kérdéseim lesznek, csesszetek le!:)
A párbeszédek jók így Andi, legalább megtörik a sok leírást, meg az egybeírt formát.
Csilla! Én csak filmen láttam ilyet, hogy P.S.: I Love You, az ugyanaz? Mert imádtam:) Holly van abban is, meg az ír férje. Milyen végre számítottál, a film happy end lett:))

Válasz

Hájas Csilla üzente 13 éve

te Andrea, ez nagyszerű, már alig várom a folytatást. szerintem, az imádott férje meg fog halni, és a továbbiakban arról fog szólni, hogy dolgozza fel, és miként áll talpra az óriási veszteség miatt. :) Biztos nem így lesz, de ez a sejtésem. :) Jól sejtem? :)

Nemrég olvastam egy nagyon jó könyvet, ami borzasztóan tetszett,
Cecelia Ahern: P.S.: I love you

ajánlom figyelmetekbe. :) mármint annak, aki szereti az ilyen témájú írásokat, mint amit Andrea is írt. tele van humorral, és emellett szívhez szólóan tudja átadni azt a fájdalmat amit a főszereplő, Holly az agyrákos férje elvesztése után érez, a talpra állását, de a vége nem az, amire az ember számítana. dühös is voltam az íróra. :D

Válasz

Gabriel OGrande üzente 13 éve

Ezt nem mostanában olvastam, el is felejtettem, hogy az elején milyen volt a csaj... Ahogy a bevezetőben írtad: "naív kislányból..." :)

Válasz

G. P. Smith üzente 13 éve

Az 1. lemaradt:) és ezek a párbeszédek így elég furán néznek ki:S

Válasz