Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Pedig jópofa enne Ingrid! Az amatőr írok amatőr kritikusa, aki "kiválasztotta" Vittart. :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Kijavítgattam, de a hogyokat és egyeket nem volt türelmem:) Sok mondatot teljesen át kéne fogalmazni. Viszont ezentúl sokkal jobban figyelek majd ezekre.

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

Amatőrök amatőr kritikusa XD Ez jó, tetszik. De tényleg feleslegesnek tartom a dolgot. A ti prózai műveitekre úgy is fogok írni kritikát, tetszik vagy nem >D

Válasz

K. Katey üzente 13 éve

hát látod Eszti... ez van. folytatnod kell. (bár én egy kis Stellának is örülnék) :D :D
na, de Ingrid! :) mi lenne, ha... hogy is van Szilvi? ahol fel van sorolva a nevünk. Dávid asszem az utolsó. és mondjuk lehetne... Ingrid - az amatőrök amatőr kritikusa ???? így már helytállóbb? :) :)

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

Ahogy kiolvastam a horror szót, elégedett vigyorra nyúlt a szám XD
Sylvi, nagyon köszönöm az ajánlatot, de légyszi, mellőzz. Amellett, hogy a kritikáim (enyhén szólva) kezdetlegesek, nem is szoktam minden szerzeményt véleményezni, így nem lenne valami helytálló a dolog. Mindenesetre még egyszer köszönöm! :)

Válasz

Bökös Borbála üzente 13 éve

Váááá, hogy ez mennyire jó! Végre egy igazi, Esztis sztori! Igaza van Ingridnek, thriller a te műfajod, én annál a tükrös sztorinál is cidriztem! Szerinem Amina valamilyen növényember-tündér, a Wolf Rain cimű animében is volt egy ilyen növény csaj, én nagyon birom! Ó de jó, hogy Eszti ir, én mostanában nem tudok, túl sok a meló, el vagyok havazva, esszéket kell javitanom (muszáj vadászni a plagizálókat :)), és örülök, hogy most csak olvashatok! Ingrid legyen kiemelve a főoldalon, mint "A kritikus", légysziiiii fogadd el Ingrid, naaaa.... :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Oké, az észrevételeket hamarosan kijavítom, és köszönöm! Ingrid, ne aggódj lesz benne gonosz is, aki mindenféle aljasságra képes, majd horrorisztikusra veszem a figuráját:)
Tibor, Amina nőnemű, ezért írom lánynak, talán a későbbiekben jobban fény derül erre is:)
Akkor folytatom:)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Folytasd csak!!!! A történet jól indul. Ingríd szerintem jól kiemelt mindent, úgyhogy nem ragozom. :) Inkább azon gondolkodom, hogy Ingríd nevét kiírom a főoldalra, mint kritikusunkét. Lehet, Ingrid?

Válasz

héder ingrid üzente 13 éve

1. hiszen nem érzett semmit azok iránt emberek iránt. -- lemaradt egy "az" az ember szó előtt.
2. Volt valami az emberekben, ami vonzotta őt, talán az, hogy neki is voltak kezei és lábai, még ha kissé másmilyenek is. -- az "őt" felesleges, páros szervek egyes számban.
3. Csak ennyit látott belőle, ugyanis valahányszor megpróbálta követni, az szőrén-szálán eltűnt, csak néhány zöldes ködfolt maradt utána. -- a "csak" kétszer van.
4. Megetette az állatokat, elvégezte az összes teendőt, ami az ő feladata volt ilyenkor, -- szerintem ezzel a mondattal az a baj, hogy vagy le kéne írni minden feladatát, nem csak egyet kiemelni, vagy mindössze annyit írni "elvégezte összes teendőjét"
5. Jöttére megfordult és szelíden nézett a magas, fekete hajú, nyurga fiúra, -- a "magas"-t nyugodtan ki lehet húzni, ott van még a nyurga.
6. A délelőtt aztán gyorsan eltelt, kimentek a földre dolgozni, majd délben visszahúzódtak a házba, a hőség elől. -- a "hőség" előtt nem kell vessző
7. ...megjavítani a tetőt, rozoga kis viskójukon. -- "rozoga" előtt nem kell vessző
8. De tekintetében még mindig olyan tűz volt, hogy képes volt a nála sokkal fiatalabbakat is elijeszteni. -- két "volt" van.
Elég sok a névelő, a "hogy" és az "egy". Ezeknek a nagy részét simán ki lehet dobni. Én is hajlamos vagyok telepakolni az írásaim velük :(
Szerintem jól indul a sztori, sok lehetőség van az alapszituációban, így mindenképp folytatnod kellene.
Csak halkan megsúgom, de szerintem hozzád közelebb áll a thriller. Valahogy abban a műfajban a fogalmazásod is más, szinte megelevenedik előttem az egész történet, minden hangulatával együtt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szerintem jól indul, eléggé vészjósló a hangvétele. Mondjuk "A lány lassan felállt..." kezdetű mondatban kicsit furán hat a lány szó... Én inkább nemtelennek szoktam elképzelni az ilyen lényeket.
Szerintem folytasd.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Jól indul? Érdemes folytatnom? Már még egy fejezet megvan, de elég lassan haladok vele:)

Válasz

K. Katey üzente 13 éve

ó micsoda nevek :D a vastag és a dőlt betűs részekkel már a történet előtt megfogtál :) :) na és a nagy kérdés! Amina micsoda??? :O

Válasz