Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Értelek. Nekem a helyzet adta, meg hát nincs leírva minden szó, ami elhangzott. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy az apja... Nem lehet mindenki Markus embere.... sőt! Inkább úgymond... ő valakinek az embere....

Válasz

L. Dávid üzente 13 éve

Annyira nem lényeges, csak azon gondolkoztam, mi lenne ha a mentős Markus embere lenne. 'Az apja súlyos sérüléseket szenvedett' - honnan tudta, hogy az apja?:O, de valószínű, hogy a helyzet adta magát.
Nem kötekedésként, csak épp hasonló dolgokon jár az eszem az írásomhoz. :D

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Bocs Dávid, de nem tudlak követni.... A nyaklánc valójában szerencsétlenséget hoz, ezért tartják elzárva ősidők óta.
De mi van az apjukkal vagy valami? Ezt a részt nem értem....

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Majd kiderül... Nem árulhatok el titkokat.... :D

Válasz

L. Dávid üzente 13 éve

Én bezzeg betanultam a neveket :D
- Azt hittem a nyakláncra, amiről elvileg Mira nem tudott, azért mondták, hogy szerencsétlenséget hoz, hogy ha véletlenül is megkaparíntják, a rossz sors miatt Markus-é lehessen, vagy Mira-éknak ne kelljen. De most a 3. komment, mégis azt erősíti, hogy tényleg szerencsétlenséget hoz.
- Pedig még arra is számítottam, hogy a mentős valami beépített embere Markusnak. Vagy a kórházban lesz. Tudom, nem kell fenn akadni ilyen dolgokon, de ez akkor jutott eszembe, mikor simán rá mondták a sérültre, hogy Mira apja, miközben lehetett volna egyszerűen valaki más, vagy apjuk, vagy valami, de valószínűleg mégis váltottak pár szót, vagy teljesen adta magát a helyzet.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Óóóóóó, szegény Sarah:(( Hogy fogja kibírni míg ők Olaszországban lesznek?

Válasz

K. Katey üzente 13 éve

:) :) hát igen. a saját történeteimhez is listát írogatok. hosszabb távon és sok szereplőnél mindig fúúúú van. írni akarok a nem is tudom ki szeméről, csak épp arra nem emlékszem, hogy milyen színű.... néha kiröhögöm magam, néha meg már a fejemet fogom. :D :D :D

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

:DDD Jaj, de jópofa! El tudom képzelni, hogy amikor olvasod, folyton azt nézed, hogy ki-kicsoda. :DDDD

Válasz

K. Katey üzente 13 éve

:D szoktam. de most csak olvastam és naívan azt hittem, hogy mindent és mindenkit meg tudok jegyezni :)
de lementettem a kis összefoglalót amit írtál nekem :) innentől pedig bővítgetem :D

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

:) Örülök, hogy segíthettem. Jobb lesz, ha listát írsz magadnak az olvasottakból, akkor csak előhúzod, éd minden írásnál tudd, hogy ki kicsoda. :)

Válasz

K. Katey üzente 13 éve

köszi Szilvi :) így már okés. csak el vagyok veszve. annyi mindent olvasok össze vissza. :D :D és újonnan elfelejtem a neveket :S asszem túl sok az infó :D

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Herkules, vagyis Herakles... Eredetileg be akartam venni a figuráját, de ő már anno túl sok sikert elért, nem akartam, hogy most is... :)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Katey! Mit nem értesz? Szívesen elmesélek mindent. :) Mira Harmonia leszármazottja. Dann Perseus leszármazottja, Pete Castoré, és ő Dann unokaöccse, vagyis Dann testvérének a fia. Markus a démon, azaz a lernéi hidra leszármazottja. Sarah Mira anyja, és Ed MIra apja. Markus Harmonia nyakláncát akarja, amit a kovácsok istene készített, és amit Aphrodité adott a lányának annak idején az esküvőjére. Ez a nyaklánc szerencsétlenséget hoz annak aki viseli. Ezért ment el Mirahoz, és ezért verte meg az apját, mert a nyakláncot nem kapta meg. Vagy esetleg nem ezt nem értetted?

Válasz

Bökös Borbála üzente 13 éve

Jaj, csak az apja túlélje! Egy herkules kellene nekik, aki kicsinálja a hülye démont!

Válasz

K. Katey üzente 13 éve

okés. azt hiszem megzavarodtam és már keverem a szereplőket. :D annak ellenére is nagyon jó, de egy kis összegzést kaphatok? :)

Válasz