Bökös Borbála üzente 13 éve

Ez igen! Ez aztán a fejlemény! Nagyon birom Sigurdurt... hát a lány karakterét jól eltaláltad, teljesen cidrizek tőle! Mintha dupla személyisége lenne, ördögtől megszállott vagy ilyesmi....:))) Én már azt várom mikor Stella elkiáltja magát. :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Jaj ne is mondd:))) Az én fiam hirtelen haragú és most hogy nincs mivel lekötni az energiáit, elég rossz:)) A meló tényleg jó, bár nem keresem magam halálra vele:DD De a semmitől több és nem érzem magam olyan haszontalannak... Hát én nem bánom hogy nekem az egyik gyerekem lány:D

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Igen, a temetés nagyon nehéz. Amikor a keresztapukám meghalt, ott voltam unokatesóm mellett az ország másik felén. Szükség is van ilyenkor a barátra, barátnőre, arra, aki támaszt tud nyújtani.
A munkád nem is lehet olyan rossz. :) Szerencséd van, hogy találtál ilyet. :)
A gyerekekkel meg mindig zűrös. Pedig nálunk a nagy a könnyebbik eset.... mi lesz ha a kicsi is megnő. :))))

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Igen Szilvi, most szomorú események felé fordult a kerék, az én apukám sem él már, nagyon együtt tudok érezni. A temetés még hátravan, az lesz a legnehezebb:(( Hétvégén takarítani járok egy magánházhoz, külföldi az emberke és olyankor hazamegy. Elég könnyű, szinte csak aludni jár oda.
Bence eddig focizott, ő meg azt unta meg, de mostanában sok baj van vele, így valamit muszáj sportolnia és most ezzel próbálkozunk.
Katey! Az a mondat nekem is tetszett:) Happy endes, de igen, egy-két emberkét el kell tennem láb alól:))

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Nem semmi Eszti! Akkor nem unatkozol. Hétvégén dolgozol? Azt hogy csinálod? Mit?
Nekem a nagy járt karatéra két évet, aztán már nem akart, mert kevés ideje volt tanulni, meg a műtétje miatt is kimaradt.... Most szakkörök vannak, angol és újságírás.
Részvétem a barátnőd apukája miatt. Sajnos ez az élet kereke.

Válasz

K. Katey üzente 13 éve

na akkor ott is zajlik az élet :)

húúú... megvannak a kedvenc mondataim : a lenyugvó nap utolsó sugarai a kiömlő véreden fognak csillogni és én örömmel gyönyörködöm majd benne.
Szeretlek!
nagyon izgulok mi lesz a vége. de ez olyan happy endes, nem?? de valaki tuti meghal. ki hal meg??? :O :) :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Húúú...sok dolgom van a gyerekekkel kapcsolatban,ma pl karatéra akarunk beiratkozni, tegnap itt volt anyósom, holnap nagyapámnál nagytakarítás, csütörtökön temetés,a legjobb bnőm apukája meghalt:( Hétvégén dolgozom, a hétköznapok meg néha zűrösek, főleg ha nem tudom utolérni magam. Mi lenne ha lenne normális állásom???:DD

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Amúgy merre jársz mostanában?

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Azért húzod ennyire?? :)))) Á, tudom, hogy nem, csak viccelek.

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Majd föltekerjük már:)) Lassan végkifejlet:))

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Na, így valóban nem is olyan egyszerű a megmentés. :))) Micsoda feladat. Vajon szembe mernek szállni velük, ha várják őket? Amúgy én fonalnál maradtam még, csak messzire gurult egy kicsit. :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Jaj nagy nehezen összehoztam egy rövidke részt, holnap meg holnapután megint szanaszét leszek, de azért megpróbálok írni hogy ne kelljen megint ennyit kihagyni, már nekem is nehéz volt felvenni a fonalat:))

Válasz