Tövisi Eszter üzente 13 éve

Én is jobban érzem magam ezekben a világokban, mint a való életben, gyakran járok inkább itt:)) a múltkor hogy a lányom gólyaavatójára mentünk, kicsit kiszakadtam innen és ugyebár azzal foglalkoztam. Összeszedtem magam, smink, csini ruha stb.. Mikor a férjem meglátott még le is fényképezett és felrótta nekem hogy rég látott így... de mikor a fantázia világában járok, a fenét se érdekli hogy nézek ki, csak falom a sorokat:)))

Válasz

Bökös Borbála üzente 13 éve

Nagyon birom a fantasy-t meg a sci-fit is. Szerintem az embereknek igenis szükségük van efféle olvasmányokra is. Hogy fejlődjön a képzelőerejük, a fantáziájuk, beinduljon a bal oldali agyféltek :) A gyerekeknek is ezért olvasnak meséket, na azok aztán tiszta abszurditásokkal vannak tele, mégis fontos hogy életüknek abban az időszakában ilyesmiket halljanak. Számomra ha ilyet olvasok azt jelenti hogy ki tudok kicsit szakadni a mindennapi világból, abból a szürke realitásból aminek minden négyzetcentijét ismerem. Ha valaki számára a realitás unalmas, ismert, miért ne lehetne elgondolkodni, elfantáziálni más dolgokon is? :)))))))
Nekem a kedvenc mondatom ebből a részből: "nem sokáig tartott a szöszlétem" :)))) Olyan az egész mint a Heroes sorozatban, amikor az átlagemberek rájöttek hogy szuperképességeik vannak. :) Nekem nagyon tetszik ez a dolog, hogy lebegnek, és lovagolnak a levegőben. Néha álmodok azzal hogy lebegek, és az olyan de olyan jó érzés! :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Hú pedig az aztán nagyon jó könyvben.... filmben is, de csak és kizárólag eredeti hanggal. Na hát nálunk én előbb elalszok mint a gyerek:DDDD de ők már nem olyan kicsik:)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Mivel a kisfiam nem alszik el általában 9 előtt (van, hogy 10-előtt) így nekem bőven beleférnek. :)
A Szakaszt én nem olvastam. :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

A filmet láttam,a Hamu a szélben-t nem olvastam. Nyilván romantikus:))) Én a Szakaszt olvastam el már vagy ezerszer, tiszta saláta:)) Sorozatokat ritkán nézek, olyan későn mennek:(((

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Na, én maradok a Büszkeség és Balítéletnél. Az a kedvenc filmem. :) A Gyilkos elmék és a Dr. Csont csak utána jön a sorban. Olvasni? Hamu a szélben! Az nagyon bejön. Évente min 1-szer tuti elolvasom.
Na, csak kilógok én itt a sorból. :)))))))))))))

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Ebben is vannak és lesznek valós dolgok is:))) A Harry Pottert szeretem:)) És a Csillagok háborúját is, meg a Star Trek-et is, de csak NÉZNI :))) Olvasni nem...

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Na jó, de ha belegondolsz, az Excalibur valódi.... És a démonsereg is, hiszen a biblia is írja... Szóval ezek rendelkeznek valós alappal. :P
Engem sem köt le a sci-fi. Sem a Harry Potter (most sokan biztos megköveznek. :), se a Csillagok háborúja stb....)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Hah, még hogy démonseregek! Meg Excaliburral hadonászó angyalok! :DDDD
Nem értem miért, neked is nagyon jó fantáziád van... De persze tudom mire gondolsz, én így vagyok a sci-fivel, valahogy nem tudom felfogni, sőt le sem köt. Nincs ezzel semmi baj, kinek a pap, kinek a papné:)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Jól van na. Csak azt akartam ecsetelni, hogy tőlem a fantasy eme szárnyra kapott, valóságot cseppet sem tükröző alakjai igen távol állnak. Mindazonáltal kíváncsian várom a folytatást.
Hah, még, hogy levegőn lovagló emberek! Hah!

Válasz

Tövisi Eszter üzente 13 éve

Persze hogy képzelet:))) A valóságban már rég lepottyantam volna:DD

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 13 éve

Képzelet szárnyán. :)))
Ez egy fantáziadús, egyáltalán nem földhözragadt történet. Nekem túl meredek, mert ami benne van, nagyon messze áll attól a világtól, amit ismerek. Ez számomra már csak képzelet, mert cseppnyi valóságalapot sem érzek benne. Ez mind teória, vagy még az sem. Viszont nagyon bírom olvasni. :))))

Válasz